Over ons

Over ons

Wie is Nepluvi?

NEPLUVI is de Nederlandse vereniging van pluimveevlees producerende bedrijven. Bij NEPLUVI zijn ondernemers aangesloten die pluimvee slachten, bewerken of verwerken, en bedrijven die handelen in pluimveevlees of levend pluimvee. NEPLUVI-leden vertegenwoordigen samen bijna de volledige Nederlandse markt van het slachten, bewerken en verwerken van pluimveevlees.

 

 

Eerlijk geluid

NEPLUVI behartigt de belangen van leden op uiteenlopende terreinen. Het laten horen van een eerlijk geluid over hoe kip in Nederland wordt geproduceerd en over hoe de sector zich ontwikkelt, is een taak die steeds belangrijker wordt.

 

 

Boodschap

De boodschap op deze website is er niet een van NEPLUVI alleen, maar van de hele keten van betrokken bedrijven bij de productie van kip, inclusief toeleveranciers en dienstverleners. Samen zorgen zij voor de hoge kwaliteit vlees die we in Nederland produceren. En al deze bedrijven afzonderlijk voelen de verantwoordelijkheid voor een goede en transparante informatievoorziening over de sector.

 

NEPLUVI werkt dan ook nauw samen met vertegenwoordigers vanuit de hele productieketen voor de totstandkoming van deze website.